Gårdagen

Igår hämtade Niclas mig så åkte vi till Gränby centrum och han gjorde syntestet.. Sen åkte vi hem och bytte bil till Booogieeen, lilla AIK-bilen! ;D Sen åkte vi till garaget på hans jobb och bytte lite lampor, rosa, blåa och vita blev dem! Det var jag som meckade den ena lampan, *stolt* Sen åkte vi hem och myste innan vi gick och la oss!





en bild på niclas och en på AIK - bilen :D


Lite fina bilder







Fina solnedgångar i Uppsala


Ullared

Ja, jag tror att jag börjar bi sjuk, riktigt jobbigt! Jag har väldigt känsiga bihålor, så fort jag blir lite snorig så har jag en konstant hårt tryck över hela huvudet :(

Men jag ska se till att bli frisk tills på Fredag för då åker jag och Niclas på en liten weekend till Ullared :D wiie! Jag har lagt undan 5000:- så vi får väl se hur mkt man har kvar när man kommer hem.. (a)
Vi åker efter hans jobb på fredagen och kommer hem på söndag! Ska bli riktigt kul!

Nu sitter jag hemma hos niclas och väntar tills han kommer hem.. Han slutar 16, då kommer han och hämtar upp mig och så ska vi åka till ett centrum där han ska kolla sin syn.. Han ska ta motorcykel körkort den lilla jäveln!

Näe, nu ska jag måla naglarna och platta håret! Ha en bra tisdag :)


Skola, shopping och Uppsala! Så ser/såg mi...

img_0709 (MMS)

Skola, shopping och Uppsala! Så ser/såg min dag ut.. Allt gick bra på skola och jag gick hem vid 2.. Gick till hornstull från Fridhemsplan, mysigt :) är framme hos Niclas kl 17,17 då ska vi åka och köpa tält för till helgen ska vi nog till Ullared, Wohoooo!!! :D  Bilden e på bhn jag köpte idag och från promenaden till hornstull :)


Godmorgon snyggingar :D sitter på bussen ö...

img_1335 (MMS)

Godmorgon snyggingar :D sitter på bussen över västerbron! Är på väg till skolan och bussen var såååå klart sen. Så nu blir jag några minuter sen :/ inte så mkt att göra åt. Skola 9-12 och sen om vi inte e klara så blir det 13-15 också.. Får se hur det går :) hoppas ni får en härlig måndag snyggingar! Visst är bilden fin? Tog den nyss över västerbron! Härliga Sthlm!


För trött

Så som rubriken lyder e jag alldeles för trött för att blogga idag! Känner att jag börjar bli sjuk, mina bihålor späkar som vanligt :( Jobbade idag 12-17 på Gina sen åkte jag hem, nu ligger jag i soffan och kollar på tv :) Tråkigt att jag fick vara ensam ikväll, men thats life! :)

En månad idag sen jag såg dig första gången ♥


Idag på jobbet mådde jag allt annat än bra...

Idag på jobbet mådde jag allt annat än bra! Men jag kämpade på och sitter nu på tåget till Niclas.. Får se vad vi hittar på, mat vill jag ha iaf! Haha.. Vi åt tacos igårkväll innan vi åkte till stan, mums! Ha en bra lördagskväll alla ni :)


Nu sitter jag på tåget på väg till jobbet ...

img_3882 (MMS)

Nu sitter jag på tåget på väg till jobbet och Sthlm!  Är inte i det piggaste laget direkt! Sjukt jävla trött, vi gick väl och la oss runt 4 i natt och klev upp 9. Men det ska nog gå bra! Slutar 18,00 och då tar jag tåget direkt till Uppsala igen, då ska vi bowla och  mysa :)  Bjuder på en bild ifrån igår, förlåt Niclas ;)


Hej :) nu har jag jobbat klart för idag! F...

Hej :) nu har jag jobbat klart för idag! Fick lära mig kassan och det gick superbra, butikschefen var supernöjd! Härligt.. Nu sitter jag på tåget på väg till Niclas, är framme 17,17! Längtar.. Det lutar mot att vi ska gå ut idag med hans vänner, roligt! Bloggar från hans dator senare.. Ha en bra fredags eftermiddag!! :)


Dagens outfit


Frukost

Just nu sitter jag och avnjuter lite frukost, mums! Ska ju jobba 12-16 idag och lära mig kassan på Gina, Wohoo :D Sen direkt efter jobbet åker jag till Niclas så får vi se om det blir en hemmakväll eller en utekväll. Om det blir en utekväll blir det en tidig kväll eftersom att jag jobbar även imorgon.




Wanties


En dag med Lexus


<3



Jag älskar dig <3


Går inte

Försöker lägga in bilder men det funkar ju inte! Försöker lite till annars får ni se massa bilder från dagen idag imorgon.. Jävla skit saker.. :P


Har nu hämtat upp en sovande Lexus! Vi sit...

img_8331 (MMS)

Har nu hämtat upp en sovande Lexus! Vi sitter på tunnelbanan på väg till skolan :) ska vara barnvakt hela dagen , väldigt mysigt :)jag lovar att ta hand om honom Cassandra! :)


Promenad







Kräftskiva

På lördagen klockan 15 tog jag, Andrea, Paula, Jocke, Niclas och Amanda tåget och båten ut mot Mörtö där vi var bjudna på kräftskiva. Vi kom fram typ 17 efter en massa bergsklättrande med 300 ton bagage, jävla skog! Haha.. Vi hälsade på alla människor som var där innan vi gick ner till vår stuga där vi skulle sova. Vi fixade oss och gick upp till stora stugan där allt folk var. Vid typ 19 började vi äta våra kräftor och jag blev mer eller mindre nersupen utav en kille som hette Fredrik.. INTE ok :D Sen satte partyt igång, fan vad kul det var :D Bjuder på lite bilder från kvällen :)






















Fredag

I fredags var jag ute och dansade loss med Malin på Vickan. Riktigt kul var det.. Speciellt med alla italienare eller hur Malin? ;)


Ute på en liten Prommis :)

img_4533 (MMS)

Ute på en liten Prommis :)


Tisdag

Hej hopp! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag tänkte säga att jag inte har glömt bort bloggen! :) Nu sitter jag hemma hos Niclas och här har jag varit sen i söndags med undantag för skolan igår.. Även lite shopping med Marie hanns med! Köpte en Bh och två tröjor från Hm och även lite annat smått och gott :)

Nu har N slutat så han kommer väl hem snart kan jag tänka mig :) Får se vad vi hittar på för nått då! Imorn ska jag vara barnvakt åt Lexus. Han och jag ska gå på stan med Elin, wiee :) längtar!!


Lunch med Marie :)

img_5153 (MMS)

Lunch med Marie :)


Skolan

Nu har jag efter mycket om och men kommit fram till Fridhemsplan och skolan.. Tåget var 30 minuter försentat! Inte okej! Men nu e jag här och jag och Marie sitter och jobbar med vårt grupparbete... Hör av mig lite senare!

Hej :) gårdagen bestod utav Söndagsmys med...

Hej :) gårdagen bestod utav Söndagsmys med Niclas! Åkte till honom vid 5 så åkte vi och handlade på City Gross, vi köpte massa så vi kunde göra hemmagjord pizza. Men när vi kommer hem så ser vi att ugnen inte är avbränd.... Så det var bara att börja bränna av ugnen, vilket tåg typ 3 timmar.. Så då gick vi en Prommis bort till pizzerian! Haha.. Blir hemmagjord pizza till middag idag iaf! Nu sitter jag på upptåget på väg mot skolan 9-12 sen åker jag till Niclas igen! Lägger upp bilder från kräftskivan ikväll :) ha en bra måndag!


Mörtö

Hej! Idag ska jag, Andrea, Paula och hennes pojkvän niclas åka ut till Mörtö som ligger i Stockholms skärgård. Där väntar typ 20 pers på oss där vi ska ha kräftskiva :D Jag kommer sova där så kommer inte kunna blogga något, får se om det finns någon mottagning så kanske det blir ett inlägg med mobilen. :)

Imorn när jag kommer hem åker jag direkt till Uppsala och Niclas :) Då har jag vart där 3 söndagar irad, hehe.. :P

Vi hörs kanske senare annars imorn, utlovar massa fiiina bilder :D Hörde dessutom att det var soligt där ute, nice!! :)


Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till s...

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till stan för lite shopping!! Wohoooo :D hörs efter! Pöss


Hej! Hann aldrig blogga innan jag åkte men...

img_8499 (MMS)

Hej! Hann aldrig blogga innan jag åkte men gör det nu :) sitter på uppsalatåget nu och e framme om 15 min! Då ska vi åka till ett shoppingcenter så min abstinensnivå kan lugna sig med lite shopping, Wiiie :D hämtade ut skorna förut och det var en stooor besvikelse! Riktigt obekväma faktiskt, så ska skicka tillbaka dem. Nu tycker jag bara att mina hm kläder ska komma !!  Visar vad jag köpt senare! :) ska leta nått tills på lördag.. Bjuder på en bild på hur jag ser ut nu, har en persikofärgad långklänning från bikbok och örhängen från Gina! :)


Torsdag

Hej! Jag var alldeles för trött och slut för att blogga då jag kom hem igår! Gick och la mig vid 21,30 typ men låg och väntade i sängen till typ 23,40 på ett samtal.. :P Blev väckt 7 imorse av niclas, tack för den! ;) Sen vaknade jag typ halv 11 och ringde upp N och han sa att han ville att jag skulle komma till Uppsala idag. Wiiiie så jag ska åka 12,52 :) Efter att han har slutat ska vi åka och shoppa OM jag får min skatteåtebäring idag! HOPPAS! '
Bloggar igen innnan jag åker :)

JUUUST JA! Mina skor har kommit! WOHOO.. Ska gå och hämta dem sen.. HIHI


Såhär kul hade jag sist jag var i uppsala ;)


Påväg hem efter jobb! Var mycket att göra ...

img_2571 (MMS)

Påväg hem efter jobb! Var mycket att göra ikväll faktiskt så e trött i både rygg och fötter! En hel del motion får man :D har även fått fler tider vilket känns grymt :D känns som att livet är på väg åt rätt håll för en gångs skull :)


Gina Tricot

Nu ska jag snart åka iväg och jobba lite! :) Såå kul att få fixa sig inför jobb, är ju van att bara slänga på mig arbetskläder, men inte nu inte :D Bjuder på några bilder på hur jag ser ut idag :)





Topp från Gina och örhänge från hm :)


BIG love !



Behöver jag säga mer?! Loooove 
Dock inte lika mycket som det brukar men :D


Wanties





2 mysiga koftor till hösten



Ett av dessa örhängen vill jag ha i ett öra :)


Lill-lördag

Min onsdag började ju inte så där toppen bra direkt!! Vaknade av Niclas sms 09,48(!) Då ska jag sitta på skolan sen klockan 09,00! Så det blev ingen skola idag.. Hade bara hunnit med ca 40 min-1 timme för att sen åka hem igen innnan jobbet.. Så idag får jag lägga om planerna lite :) Ser att det e underbart väder så ska försöka njuta av den sista sommarsolen på balkongen! :) Sen vid halv 2 åker jag in mot jobbet, åhh ska bli sååå kul att jobba ikväll :D Fippla med massa klääädeeeeeeer, Love ♥

Hoppas att jag får min skatteåtebäring idag, för då blir det shoppppiiiiiiing :D hihi!

Ha en bra onsdag min vänner :)

Love ♥



En bild från Bröllopet

Tagen 2011-08-13


Godnatt

Nu är jag hemma igen efter jobb, skööönt! Har precis duschat och lagt mig i sängen.. Tror fan att jag ska sova snart, e super trött! Sen ska jag ju upp tidigt imorn, så det e lika bra! Först skola 9-12 och sen åka och fixa gymkort igen och även träna, duuuktigt!! sen åka och jobba på Gina 14-20,15!

 

Solnedgång vid slussen
Tagen 2011-08-16


Hahahaha! Måste bara visa denna bild! Viss...

img_3580 (MMS)

Hahahaha! Måste bara visa denna bild! Visst e vi heta?! :D förlåt Niclas ;)


Pappa ringde förut och sa att han köpt min...

img_8083 (MMS)

Pappa ringde förut och sa att han köpt min parfym, äääntligen:D han e nämligen nere i syd Afrika och ska dyka med hajar den jääveln!! Avis? Javisst!! Dock inte på hajgrejjen, hade nöjt mig med delfiner! ;)


Nu står jag och väntar på upptåget som tar...

Nu står jag och väntar på upptåget som tar mig till jobbet.. De här två nätterna har gått super fort.. Längtar redan tills nästa gång! Men det blir inte i helgen! Då ska jag och Andrea åka ut till Mörtö med massa vänner på kräftskiva och mysa lite! :) men innan dess ska det jobbas ikväll på Prisxtra och Imorn 14-20,15 på Gina , och innan dess e det skola 9-12.. ska bli kul :D ha en bra tisdag kära ni!


Tiden med dig går så fort <3

Tiden med dig går så fort <3


Bjuder på en bild från gårdagen! Filmmys.....

img_8012 (MMS)

Filmmys!


Uppsala

Nu ska jag gå en sväng på Coop sen sätta mig på bussen som tar mig till tåget, åker till Uppsala ikväll :) Ha en mysig söndagskväll för det ska jag ha! :) ♥





Såhär ser jag ut idag :)


Hemklickat

Det är farligt att inte ha något att göra såhär en söndag!! Nu har jag nätshoppat lite (a) Ett par skor och 2 par tröjor.. ILLA! Fööörlåt Elin !! :O Åhh jag har så tråkigt, ibland kan det vara skönt, men fan inte nu! Vill göra nått :) Någon sos vill? Vill att tiden ska gå så att det blir kväll, för då får jag det trevligt igen! :) Uppsala here I come! Längtar!

Här är skorna som jag beställt :) Supersnygga!


Bröllop nr 2

Här kommer några bilder som sammanfattar gårdagenskväll :) Från Marie och Tottes bröllop här i Stockholm.. :) Inte lika många bilder som det förra bröllopet dock..





















Tack för att jag fick dela eran glädje och kärlek denna fina dag! <3


Idag är ingen vanlig dag!



För idag är det min älskade mammas födelsedag! GRATTIS på 44-årsdagen världens bästa mamma! Jag älskar dig så otroligt mycket. Det är du som format mig till den människa jag är idag. Älskar dig
 obeskrivligt mycket! Du betyder mest för mig, ingen annan kan ta din plats i mitt hjärta!
Det är du och jag mot världen! ♥


Bröllop

Här kommer en bildbomb från min morbrors bröllop som var förra helgen! Bättre sent än aldrig ;)
































Bye Bye Uppsala! Nu sitter jag på tåget På...

img_9024 (MMS)

Bye Bye Uppsala! Nu sitter jag på tåget Påväg mot stockholm igen.. Blev en lite kortare vistelse här denna gång! Igår när jag kom till N så drack vi lite öl/cider och spelade nått spel, sen drog vi till stan och gick på nått som hette Skeppet. Där träffade vi några tjejer från Uppsala  som vi satt med :) vi drog hem med sista bussen som gick halv 3, jag som e van att det går att ta sig hem dygnet runt från krogen hemma i stockholm ;) imorse vaknade vi typ 11 och la oss och kollade på tv, mys! Nu sitter jag som sagt på tåget på väg till Sthlm! Är framme 14,10 då ska jag möta Cassandra så tar vi tuben till Stureplan, och sen går mot villagatan! Där ska vi nämligen på bröllop, kära Marie ska bli fru Andersson! Ännu en dag  fylld med kärlek och glädje :) vi hörs lite senare! Bjuder på en bild på hur jag ser ut idag!


Hej :) nu tänkte jag bara säga att jag är ...

img_4501 (MMS)

Hej :) nu tänkte jag bara säga att jag är i Uppsala! Fick sluta timme tidigare från jobbet så kom fram en timme tidigare :) nu ska vi börja dricka öl, mums :D


Godnatt

Jag har inte bloggat på hela kvällen jag veeeeeeeeeet :/ Men jag har vart upptagen med annat (a) Har videopratat med N hela kvällen, väldigt mysigt! Uppdaterar imorn igen när jag vaknar, promise! Sovgott kära ni! :)

Ett inlägg från Niclas

Jag tycker att Rebecca är bäst!!!

Jobbjobbjobb

Nu ska jag åka och jobba, igeeeeeeeeeeeeeen.... Tiden idag blir 15-20,15 så det e inte så farligt :D När jag kommer hem ska jag fixa lite saker inför imorn sen sooooova :)

Jag tänkte att jag skulle lägga upp en till bloppis också, kanske? Isåfall blir det ikväll :)

Idag kommer även bääästa Elin hem! :D Synd att vi typ inte hinner ses i helgen bara :( Ska till Uppsala imorn och sen åker jag direkt till bröllopet på lördag.. Kanske en fika på söndag om vi orkar, eller vad säger du Elin? ;)

Men nu ska jag snart springa till bussen! Tragiskt att det tar lika lång tid att åka till skolan från uppsala som det tar att åka till jobbet från mig, det ligger ju ändå båda i sthlm! :P

Ha en bra dag snyggisar! :)



Jag idag! Svart långklänning från H&M


....



Bara hoppas på det bästa! :)


Trött

Så som rubriken lyder är jag grymt trött! Klev upp halv 7, åkte från Uppsala 07,43, var på skolan 08,50. Vi slutade 12 och jag åkte direkt till Gina Tricot på Götgatan för att jobba några timmar! Det gick super bra, har extra jobb där nuuuuu :) WiiiieEE!! :D Sen åkte jag direkt till andra jobbet och kom precis hem. Helt SLUT! Så nu ska jag nog krypa ner i sängen snart, ska bli obeskrivligt skönt! Även fast jag saknar sängen i uppsala <3

Förresten! Är det normalt att ha växtvärk när man e 21 snart?! Haha, det har typ jag!!?

Vi hörs imorn igen, sov gott alla söta :)



En gammal bild på lilla jag :)


Nu har jag slutat skolan, första dagen var...

Nu har jag slutat skolan, första dagen var skön! Vi kollade bara på film, väldigt skönt :) på lektionen ringde Helena och frågade om jag ville rycka in på Gina Tricot nån timme, så Vrf inte tänkte jag.. Så nu sitter jag på tunnelbanan på väg till Slussen och Gina! Jobb där till typ 2, sen blir det jobb på mitt vanliga jobb 15-20! :)


Hej! :) nu sitter jag på tåget på väg till...

img_3905 (MMS)

Hej! :) nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm efter några dagar i Uppsala! Skulle vart här en natt men blev där i 3 nätter, riktigt mys :) Jag e framme i fridhemsplan 08,49, och börjar skolan 09,00.. Direkt efter skolan kl 12,00 så åker jag hem en sväng sen börjar jag jobba 15 :) så detta blir en lång dag :p hoppas ni får en bra tisdag! :)


Hejsan :) hur mår ni? Med mig är det bara ...

Hejsan :) hur mår ni? Med mig är det bara Braa! Vaknade upp imorse av att N kom hem från jobbet vid halv 10 och sa att han inte mådde bra, så han kröp ner i sängen igen, mys! Nu sitter jag och tittar på tv och han vilar. Får se vad som händer idag, vet iaf att jag ska åka hem idag.. Tyvärr :/ men jobb och skola väntar ! Sen ska jag på bröllop igen på lördag, längtar sååå! :) ha en bra tisdag nu allihop! Puss


Hej måndag! Hur har er helg varit? Min har...

Hej måndag! Hur har er helg varit? Min har vart helt underbar :) jag bloggade inte igår för att jag fick köra hela vägen hem från bröllop, vilket är ca 30 mil. Sen när jag kom hem åkte jag direkt till Uppsala för att hälsa på N! Vi kollade på film och så igår bara och nu sitter jag här! Vi ska snart äta lunch och sen ska han bara jobba klart och komma hem :) Blir kvar här en natt till! Hörs imorn eller ikväll! Puss


Godnatt kära ni :) nu ska jag sova, har en...

Godnatt kära ni :) nu ska jag sova, har en stoor och lång dag fylld med kärlek framför mig imorgon! min morbror ska nämligen gifta sig! Lägger in nån bild imorn :) puss


I'm in paradise! <3

img_2523 (MMS)

I'm in paradise! <3


Hej! Nu på förmiddagen har jag hunnit med ...

Hej! Nu på förmiddagen har jag hunnit med massor, hälsat på farfar, pratat i telen, städat, ätit och gått promenad! Duktig känner jag mig :) Om ca 45 min kommer mamma och hennes kille och hämtar mig. Då bär det av mot världens bästa ställe! Mellanfjärden, där vi har sommarstuga på en liten ö! Där ska jag spendera kvällen med mamma, rune och mormor! :) imorn gifter sig min älskade morbror, Shit vad jag längtar! I eftermiddag ska jag och Elin åka till Hudiksvalls city! Ska köpa pärlor, något att ha på mig på söndag och vattenfast mascara, kan vara bra att ha på bröllopet ;) Nu blev detta ett blandinlägg känner jag, men det får funka :) uppdaterar mer senare i stugan! Ha en bra fredag!! :)


Kärleksmums

Nu ska jag alldeles strax åka och hälsa på farmor en sväng.. Bakade lite kärleksmums förut som jag tänkte ta med och bjuda henne på :) Har inte provsmakat än med den e säkert god!


solsällskap



solsällskap under solstolen e alltid bra att ha ;)


Onsdagen

Här kommer lite bilder som sammanfattar vår lilla utgång igår! :)



Nathalie aka Kissie!! HAHA



Love u!



Det är bra att ha ett fikabord på bussen!



Dock inte när bussen svänger, hehe



Goda lakritsshot fick vi :)


Boktips!

Kommer ni ihåg de s.k "arbogamorden", där en mamma och hennes två barn blev överfallna och en galen tysktjej? Barnen dog och mamman klarade sig! Jag har nyss läst en bok som mamman har skrivit till lille Max och lilla Sagas minne.

Jag är inte en sån som brukar läsa mycket böcker, men när jag såg denna bok så kunde jag inte avstå ifrån att köpa den! Jag gillar att läsa och titta på sådant som är verklighetsbaserat, som denna bok.

Måste verkligen rekommendera den starkt! Köp och läs den nu!! :)




Hej hej! :) nu har jag vaknat till liv eft...

Hej hej! :) nu har jag vaknat till liv efter gårdagen! Vi förade hos mig på gräsmattan till en början innan vi blev uppätna av myggen, så då gick vi in och poppade lite musik :) Tack för igår Nathalie :) <3 Nu ligger jag ute och försöker sola lite men alla moln e ju i vägen!! Uppdaterar sen men Några bilder från igår!


Jag & Frugan



Såhär ser jag ut ikväll :) Solbränd och fin ;)


Norviksand









Här är några bilder från dagen som gått! :)


Memento

Hej :)
Nu sitter jag här hemma med Nathalie, vi har precis fixat oss och nu sitter vi och dricker vin och lyssnar på musik! Vi ska snart gå ut i trädgården och sitta där och föra lite! Vi ska nämligen gå ut ikväll, till memento som ligger här i Sundsvall.. Lägger in några bilder på hur vi ser ut senare :) Ha en bra kväll så länge!! :)



Jag och Frugan i Rhodos!


Tjena! :) nu har vi precis kommit hem från...

Tjena! :) nu har vi precis kommit hem från stranden.. Det blåste rätt mycket där och man frös lite! Nu när jag kom hem la mig på framsidan kan man ju säga att det e koookhett! Får nog bli några duschar med vattenslangen! Åhh vad jag älskar att komma upp hit! <3


Hej hej! Nu sitter jag på soffan och vänta...

Hej hej! Nu sitter jag på soffan och väntar på att familjen Fält ska komma och hämta mig så ska vi åka ut och bada och sola! Tror det hette Nordvikssand:) kanske slänger in nått inlägg på stranden, annars hörs vi när jag kommer hem igen.. Ikväll ska jag och frugan gå ut och skaka våra lurviga :D får vi se hur det slutar ;) hörs sen :) puss!


Ny header!

Som ni ser så har jag fått en ny header! Jag hade tappat inspirationen till att blogga lite, men nu är det på topp igen! TACK bästa Cassandra (www.weareyoungparents.blogg.se) som ställde upp och gjorde det på sin egna semester! :)

Nu ska jag stänga ner datorn för ikväll, blev inget nattdopp med Annelie. Ska åka och bada med Frugan och hennes familj imorn istället :) Ska bli mys! Vi hörs innan dess.. Sov gott!


Godnatt <3 


Hej! Detta är endast ett test :) måste se ...

Hej! Detta är endast ett test :) måste se om det går att blogga från mobilen!!


Ove <3





Är inte prinsen söööt? :)


Sneak a peak



En liten sneak a peak på min klänning som jag kommer att ha på min morbrors bröllop nu den 6e aug! Älskaaar den!!


En bild


Sundsvall

Hej igen! Nu är jag framme hos pappa i Sundsvall, det känns så otroligt skönt att vara här uppe! Det är en sån otrolig frihetskänsla, att bara kunna gå ut och sätta sig på altanen!

Innan jag åkte hit jobbade jag 9-14, sen tog jag bussen till centralen där jag mötte Chris. Vi gick och hämtade min biljett innan vi gick och satte oss för en fika och lite tjejsnack! Tack för lite motivation! <3

Nu sitter jag och kollar på Allsång på Skansen men familjen. Skriver sen innan jag går och lägger mig! Funderar på att fråga Annelie om ett litet nattbad! :) Få se om hon är på..

Bjuder på några bilder på pappas hus/tomt 









Ner för trappan står vår båt! :)

Förstår ni varför jag gillar att vara här? :)



K a t e g o r i e r
Allmänt
Säljes

2 0 1 1
Maj
Juni
Juli
Augusti