Förlåt

Förlåt att jag inte har uppdaterat på as länge, men jag har ingen dator för tillfället, och kan inte blogga med mobilen.. tyvärr!

Just nu sitter jag här med Andrea och vi försöker klura ut vad fan vi ska hitta på.. haha! :) Igår hade vi kräftskiva hemma hos mig alla tjejer sen drog vi ut med några killar vi träffade på Rhodos :) Det var roligt! :)

Vi hörs något! Puss


Önskedrömmar



Önskar att det var som förut!


Lördag

Igår hade jag en trevlig kväll med Andrea, Marie och Jessica! Jag jobbade till 22,15 och därefter mötte jag upp dem och vi gick och satte oss på vickan! Drack lite cider, shots och drinkar.. Sen dansade vi loss heela natten och åkte hem vid stängning! :)


Nu sitter jag bara här hemma och inte gör något alls.. Ska snart gå på Coop och handla något att äta! HAde planer ikväll men dom sprack som vanligt! Nu får vi se hur det går imorn, det är sista chansen nu!

Hörs sen så lägger jag upp lite bilder :) Ha en bra söndag!

En kväll med Tove

Hej! Idag har jag jobbat 06,30-15.. Hade en as bra dag med Paula i köket, som vanligt ;) Efter att jag slutade åkte jag till Liljeholmen och shoppade lite med mamma! Köpte en ny tröja, visar sen :)

Nu sitter jag här med Tove och vi väntar på potatisen i ugnen med ett varsitt glas vin! Vi ska snart äta och dricka lite mer vin ;) haha!

Hörs imorn igen, jobbar då 16-22,15.. Kanske blir att gå ut med Marie och Jessica då :D Vi får se...



Här e vi, snyggingarna ;) Där ser ni även en bit utav linnet!

Tove <3


Baaaada

Nu åker jag iväg och badar med Andrea, gud sååå skönt det ska bli!! Har packat jordgubbar, bullar och vatten.. Mums! Blir väl att vi ligger där till typ 5 kanske? :)



Ledig

Idag är första dagen jag kommer vara ledig på 11 dagar, med start i måndags! Så dagen idag ska jag spendera oå bästa sätt när det e fint väder som idag, nämligen genom att bada och sola! Ska åka till Trekanten lite senare och bada med Andrea, men innan dess bosätter jag mig på balkongen :)


Jobb

Nu ska jag iväg på jobb igen, 15-20,15.. Jag mår inte bra alls, men men :) Vi hörs sen!



Svart långklänning och fläta! Jag idag:)


Armband

Denna morgon har jag ägnat åt att klura lite på lite olika armband. Jag har ju nämligen fått en uppgift. Min vän Marie ska gifta sig den 13 augusti och då har jag fått uppgiften att göra ett armband till henne. Jag har fria händer förutom att det ska innehålla blåa pärlor!

Så nu när jag satt och funderade lite knåpade jag ihop ett armband till mig själv :) Visar några bilder.
Nu ska jag ut på balkongen innan jobbet, ha en bra dag i solen!









Nå vad tycker ni?


Måndagkväll

Nu har jag kommit hem från jobbet, allt gick super bra! Lite less på att beöhva slutföra de andras uppgifter bara.. Nu sitter jag bara hemma i soffan och tar det lugnt.. Tittar lite i camen på något fint! :) Imorn blir det jobba 15-20,15 igen.. Vi hörs innan dess :) Ha en bra kväll, godnatt! :)



Saknar lilla J <3


Besök och jobb

Nu har vi besök av min kusin och moster :) Ska vara hamstervakt nu i nån vecka, kul :) Lilla Hollywood, heter hon! :) Och nu ska jag dra iväg på jobb, 16-20,30! Skönt pass :)









Hörs senare :) <3


Dåligt

Jag vet att jag inte har uppdaterat sen innan Rhodos.. Men jag har varit nere i en lite "svacka" sen vi kom hem därifrån, man längtar tillbaka så sjuuukt mycket! Men en sak är säker, BÄSTA semestern på ett bra tag! Vi träffade massa underbart folk där nere, bland annat Lovisa och Mathilda från Skåne! Riktigt bra tjejjer!

Jag är sååå himla glad att jag och min älskade tjejer fick chansen att åka ner dit alla tillsammans, betyder oerhört! <3

Idag måndag, ska jag påbörja allt jobb.. Jobbar nu 11 dagar i rad, är ledig 2 och sen jobbar jag 2 till. Efter det åker vi upp tll Hälsingland för att beskåda när min morbror blir en lycklig man med Anna. Gud så jag längtar!

Nåja, nu blev detta ett bland inlägg, men jag tänkte bara berätta att jag fortfarande lever efter resan! Herregud, har aldrig festat 7 dagar i rad! Men nu har man provat på det också! Jag orkar inte lägga upp alla bilder här, men jag bjuder på några, resten kan ni se på FB :)

Slinker nog in med dagens Rebecca innan jag drar iväg mot jobbet.. Ha en bra daag!! :)










RHODOS 2011

Nu ska jag och natta gå och lägga oss, vi ska upp om 3 timmar igen! Då kommer de andra och hämtar oss med taaxin klockan 4, WOHOOO:D:D Längtar sååååå JÄVLA mycket nu!! Storväskan är packad, det kan itne bli bättre! Lär ju inte uppdatera något i Rhodos, beror på .. Vi får se, annars hörs vi sen :) Ha en bra vecka!! Nu drar vi!! :D


Nattopp

Här kommer lite bilder på nattoppen, önskemål utav Andrea :)









Tagna med iphone, därav kvalitén


O'learys Haninge

Nu sitter jag här hos Marie på tjejkväll och har nyss blivit serverad en god hallondrink! Mums! Jag som inte skulle dricka idag... går ju alltid bra! Not! Snart ska vi gå mot centrum för att gå ut och dansa på O'learys här i haninge, blir säkert roligt :D Vi hörs imorn efter kalaset :)


Tjejkväll

Nu drar jag på tjejkväll hos Marie :) Bjuds på mat och vin, trevligt!! :) Imorn kl 12 ska jag på kalas, älskade lilla Josefin fyller 3 år! <3





K a t e g o r i e r
Allmänt
Säljes

2 0 1 1
Maj
Juni
Juli
Augusti