Sista dagen

Sista dagen/natten innan jag åker hem till Sthlm igen, ska spenderas i sommarstugan i Mellanfjärden. Jag ska åka båt, bada och sola! Även leka med mina småkusiner som är där, ska bli en riktig sommardag! Jag ska ta bussen som går 10,33, så pappa kommer snart och skjutsar mig och mitt pick&pack till bussen..

Kommer nog inte ha tillgång till internet i stugan, bara kanske. Annars uppdaterar jag när jag är i stockholm igen =)

Ha en underbar dag!



Utisktsbild ifrån stugan 2010


Bilbingo

Ikväll gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle göra, jag var på bilbingo! haha! var där med farfar, farfars fru och Birgit.. Vi spelade och spelade men vann fan inget! Var ETT jävla nummer ifrån att vinna 5000:- Och 4 nummer ifrån 21.000!! Men men, hoppas på min tialott som ligger i plånkan.. Haha.. Bjuder på några bilder! :)

               


Svar på kommentar

Är skorna stora eller små i storleken?

Svar:

Båda par skor är i normala 37or. Jag ligger mellan 36 och 37 i vanliga fall.. och i dom från have2have har jag lagt i en sula i så sitter dom perfekt! :) Och dom andra kan man ha utan sula och de sitter perfekt!

Galtström

Denna underbara sommardag har spenderats ute i Galtström på fina stranden Vitstand men Annelie, Helene och Matilda :) Riktigt mysigt! Känner mig som en bränd kolbit just nu!! Men det är bra, för jag håller på att grunda inför Rhodos på onsdag. Ska bli superbrun där har jag bestämt, jag och Elin har en liten tävling.

Dagen imorn ska bara spederas hemma i trädgården på solstolen ;) vääääldigt jobbigt! haha.. Sen på kvällen blir det nog party party med Hanna! :) Men jag bjuder på några bilder från dagen!









Bilderna är tagna med iphone, därav den kassa kvalitén..


Klass 1 varning



Idag är det en äkta Svensk sommardag! Suck....


Mellanfjärden



Imorn bär det av! <3


Listan

Jag lade ju inte denna lista tidigare idag om jag jag hade att göra idag. Kan ju tala om att inte ens hälften är gjort! Så typiskt mig! :P

Tvätta
- Laga maten
- Bestämma frisyr
- Bestämma skor
- Bestämma och fixa naglarna
- Packa
- Städa
- Åka på systemet, igen (Det gör vi imorn efter att vi hämtat Andrea)
- Åka på mataffären, igen
- Hinna sola lite på balkongen
- Fixa outfit för midsommarkvällen (Det gör Elin åt mig, Tack!)
Hmm, trot att det var allt?!

Som ni ser har jag en hel del att göra imorn innan vi åker klockan ca 3! Men jag upptaderar mer imorn, sov gott!! :)

Midsommarpresent

Hela kvällen ikväll har jag pysslat med en midsommarpresent till min kära mormor! Får verkligen hoppas att hon blir glad! Jag köpte ett "fotoalbum" som jag har klistrat in speciella bilder för henne och mig, alltså en Mormor och Rebecca bok.. Tog lång tid med det var det värt :) Lägger in några bilder så ni får se :)

                                                    


En sooolig onsdag

Godmorgon godmorgon :) Idag ställde jag klockan så att jag inte ska sova bort hela dagen! Det är mycket som skall göras idag, fixa allt inför midsommar :)

- Tvätta
- Laga maten
- Bestämma frisyr
- Bestämma skor
- Bestämma och fixa naglarna
- Packa
- Städa
- Åka på systemet, igen
- Åka på mataffären, igen
- Hinna sola lite på balkongen
Hmm, trot att det var allt?!

Jag har hört att det ska bli en riktigt sommar onsdag idag med 21 grader! Bättre än 12 och regn ;)

Men nu ska jag dra mig ut på en powerwalk/joggingtur! Ett skönt sätt att börja dagen på!

Ha en bra dag !! :)



Steka på balkongen!


En dag med Elin!

Idag har jag som sagt spederat dagen med Elin, vi kollade lite i butiker och bara umgicks! :) Satte oss i kungsan och stekte ett tag också, riktigt härligt! Vädret idag har varit riktigt konstigt! Kolla bara:

                                       

      Sol                                                     SPÖregn                                Regnbåge


Sen efter att Elin började jobba åkte jag till Liljeholmen för att träffa Mami. Vi köpte min klänning, handlade lite på systemet och åt middag :) Sen gick vi hem i spöregnet och kan tala om att vi var som två drängta katter! haha..


                                                    

Tack Mamma och Elin för en super bra dag!! :) <3

Äntligen!!

Nu har jag äntligen hittat min fina midsommarklänning! Hittade den på REA(!) på bik bok, super fin verkligen! Den är ljusgul och själva livet är i spets och kjolen i chiffongtyg :) Lägger upp några bilder på den, men den är ju ännu finare när man har fixat håret och allt sånt :)







Jag ser ju dock nu att färgen verkligen inte ser likadan ut som på bild och i verkligheten! Klänningen är mycket finare irl! Men det är iallafall några bilder.. :)


Stan

Hej snyggingar :)
Sitter just nu och torkar håret och skriver med en hand! Går super segt haha! Jag ska iväg in till stan och träffa bästa Elin alldeles strax. Mys som vanligt! Får se vad vi hittar på, antar att det blir lite kikande i butiker (a) trots vårat shoppingförbud!



Jag idag :)


Träning

Nu har jag nästan nyss kommit hem från en powerwalk/jogging med mamma. Sen när jag kom hem satte jag på lite peppande musik och körde lite styrka i armar, mage och ben! Riktigt skönt faktiskt.. Ska göra det nu varje dag fram till Rhodos! Har nyss pinat i mig en sådär j*vla shake också, riktigt äcklig är den!

Ska gå på coop snart och handla färdigblandade shakes och dom e sååå mycket godare :)

Jag tror föresten att jag har funnit min blogginspiration igen :D Wiiie! :)







Förslag?

Denna midsommar har jag tagit på mig att ansvara för efterrätten. Jag vill helst ha en dessert med typ choklad och en med somriga frukter, så som jordgubbar och hallon. Jag har kollat runt en massa men hittar inget så där extra roligt som jag fastnar för!

Det lutar dock mot att göra en marängtårta som Emilie hade gjort, den såg supersmarrig ut! Men sen var det ju den där med choklad också, hmm!

Tänkte höra med er om någon utav er har något förslag på en god midsommartårta/dessert? :)



Den här såg supergod ut, men jag vet inte om jag kanske vill ha något mer annorlunda?!


Måndag

Då var det måndag igen och början på en ny vecka, härligt eller inte? Jag tycker att det är härligt, för nu är det bara några dagar kvar tills vi åker upp till Mellanfjärden och firar midsommar :) Alltid lika kul!! Detta året gör vi en favorit i repris, jag och Andrea!

Idag ska jag inte göra något speciellt, ska iallafall gå ut på en powerwalk lite senare och köra lite styrka, känns att det behövs nu när Rhodos närmar sig! Efter det ska jag gå och lämna cv på Coop här bredvid mig :)

Får se vad som händer ikväll, kanske åker en sväng till gymmet eller nått!

Ha en bra dag kära ni! :)


Andrea 21 år!

Igår fyllde min kära vän Andrea år, Grattis igen gummsan!! :)
Vi började med middag och lite singstar hos henne innan vi tog tunnelbanan in mot stan! Väl inne i stan började vi dansa och ha det skoj! Det var dock väldigt dålig musik så vi åkte hem lite tidigare än förväntat..

Väl hemma kröp jag direkt ner i min sköna säng och sussade!
Tack för en grym kväll alla som var med igår!! :)



Tagen 18 juni


Fredag

Nu ska jag strax ta och pallra mig mot bussen för att sedan träffa Elin! :) Vi ska ta en fika och sen leta en present till vår kära Andrea som fyller 21 år imorn!! :) Sen ska Elin vidare på jobb och jag ska väl hem och klura ut kvällens planer :)

Men vi hörs när jag kommer hem igen! Ha en toppen fredag, även fast att det regnar!!



Så här ser jag ut idag! Leggins från hm, linne från hm och topp från Gina :)


Stockholm

Tidigare imorse kom jag hem ifrån Skövde och Christian igen, har haft en toppen vecka! Träffat mycket underbart folk som jag hoppas på att få träffa igen!! :)

I onsdags när jag kom fram vid 16,30 åkte vi bara hem och lagade lite middag, kollade på film och bara umgicks!

Sen på torsdagen när vi vaknade tog vi det lugnt innan vi gick in mot stan för att gå på bio, vi såg baksmällan 2! Riktigt grym film! Ett stort plus var att vi var heelt ensamma i salongen, var riktigt mys! Efter bion mötte vi upp C's kompis Tom och vi satte oss på en uteservering och drack några cider. Sen gick vi vidare till ett annat ställe, där blev det en öl innan själva klubben på taket öppnade. Vid 2 tog vi en taxi hem. I Skövde har dom ju "lill-lördagen" på torsdagen istället för på onsdagen, lite konstigt men! :)

På Fredagen sov vi ut tills ca 12, vaknade åt frukost och bara tog det lugnt.. Vid 15,00 åkte vi hem till Tom och Emma där vi skulle äta lite middag, det blev hemmagjort pizza.. mums! Efter det åkte vi hem till Christian igen allihopa där vi hade en liten förfest/fest med massa trevligt folk. Vid 23 åkte vi in till stan och gick ut, klockan 3 åkte vi hem och hade efterfest till ca 5.. Trött tjej var jag när vi gick och lade oss!

När vi vaknade på lördagen så var det nästan bara att kliva upp och fixa oss, för vi skulle åka och grilla och umgås lite med Christians syster och svåger! Vi åkte på systemet och tillsist Coop för lite mat.

När vi kom hem till dem satte vi oss i soffan och pratade lite innan vi började med maten, sen åt vi och det var riktigt gott!! Aldrig vart så hungrig tror jag!

Efter maten spelade vi bowling på deras Kinect, C vann hela jävla tiden!! Strike efter strike!
Jag lovade dem att jag kunde vara nykter och köra lite den kvällen, så sagt och gjort åkte vi hem till Daniels familj, som var riktigt trevliga! :)

Sen resten utav veckan gjorde vi inte allt för mycket, bara umgicks och hade det bra!

Kan nog hända att jag lägger ut lite bilder från helgen/veckan som vart! :)


Nu ska jag ut och powerwalka med mamma, vafaaan det e ju 21 dagar kvar tills vi åker till Rhodos!! AHHH! LÄNGTAR!!!


Skövde

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera! Jag vet inte vrf jag är det, det bara blir så :( Ska försöka att bättra mig, men lovar inget!

Idag har jag bara jobbat och nu sitter jag och kollar på Dh.. Sjukt läskigt det har blivit!! :O Jag ska snart börja packa och städa lite.. För imorn klockan 13,07 åker jag till Skövde och hälsar på Christian :) Ska bli mys!

Får väl försöka låna hans dator och uppdatera lite :) Lovar att jag slänger in ett inlägg innan jag åker till stan imorn..


Summerburst

Igår hade jag den bästa kvällen i mitt liv hittills! Såååå jääävla nice! :) Jag och Elin var på Summerburst på station, en housefestival :) Lägger upp lite bilder nu och berättar mer ikväll!

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag! Lovar att bättra mig...










Torsdag

Idag ska jag gå på stan med frugan, äntligen!! Vi gor nog på stan hela dagen och sen kanske en sväng på Smaka på Stockholm igen, vore kul :) Idag är det också medelshavsvärme vilket e as nice! Idag har jag på mig min nya persikofärgade långklänning, heeelt underbar!!

Uppdaterar när jag kommer hem med bilder både från igår och idag :) Ha en bra torsdag!!


Lill lördag

Idag har jag jobbat med Helena i delin, det gick super bra :) Efter det åkte jag in till stan och shoppade en klänning, sen köpte jag en igår också (a) Visar bild imorn! Sen satte jag mig i kungsan och njöt i solen medans jag väntade på mamma. När hon kom gick vi runt och kollade lite på de olika "stånden" på Smaka på Sthlm. Mysigt!

Nu ska jag precis åka iväg och möta Elin, för vi ska gå ut och skaka lite rumpa idag! Ska bli kul :D Sen imorn ska jag upp i tid och gå på stan med Frugan!! Efterlängtat! Vi kanske får lite sällskap utav Christian och David, trevligt!

Men vi hörs vidare imorn mina vänner :) Ha en bra lill-lördag!! :)






K a t e g o r i e r
Allmänt
Säljes

2 0 1 1
Maj
Juni
Juli
Augusti