Myskväll

Nu sitter jag, Helena och Johanna här och kollar på bigbrother! Vi har ätit allt möjligt ikväll, tjockisar ja visst!
Imorn ska vi kliva upp typ halv 6, snaaark!!
Tänkte bara berätta att jag har haft en bra kväll, hoppas att ni har haft en också!

Stan

Nu ska jag precis åka mot stan, vi får höras lite senare.. Ska försöka se om jag får låna Helenas dator senare ikväll :) Ha en bra dag i det soliga vädret! :)





Tisdagslooken :)

Tisdag

Idag tog jag en sovmorgon, vaknade 10,25! Faktiskt riktigt skönt! Nu sitter jag bara i soffan och funderar på vad man ska laga till lunch, förslag någon?!

Tycker att det kan spricka upp lite så att man kan steka lite innan jag ska åka in till stan och träffa Elin för lite fika och mys! :) Det e ju dock typ 20 grader vilket e skönt :)

Efter att jag har vart med Elin i stan ska jag åka till Sollentuna och sova hos Helena på mitt jobb, för jag ska nämligen jobba öppning med henne i delin. Då börjar man 6,30, vilket skulle betyda att jag skulle få gå upp ca 4,30 för att hinna med allt om jag åkte kommunalt hemifrån. Men vi åker ca 6,00 ifrån henne istället :)

Skriver nått inlägg innan jag går senare, och kanske någon bild :) Ha en bra Tisdag! :)



Mellanfjärden -10


6 juli



Hit åker jag och tjejerna 6 Juli klockan 05,35 LÄNGTAAAAAAR!!! <3


Skansen

Idag har jag ju varit på Skansen med min vän Cassandra och hennes två barn, Josefin och Lexus! Vi tåg tåget in mot stan vid 9,30 och var på Skansen ungefär 10.30 där vi åt lite lunch och sen begav oss in på Skansen. Vi började med att gå och titta på alla djur, Josefin tyckte att björnarna var finast! Sen fick hon rida lite häst och åka massa karuseller, även tant becca fick sig en åktur ;) haha! Efter det promenerade vi in mot stan och shoppade loss lite, det var mysigt!

Vi fick väldigt fint och varmt väder idag! Känner att hela jag är röd som en tomat nu, men det lägger sig så blir man brun och snygg :D

Kan bara bjuda er på nån bild från dagen just nu för det var Cassandra som tog de flesta bilderna! Har bara några, men jag lägger ut dom så länge :)



Jag och lilla Lexus! Tagen 30 maj 2011

Sen kom Josefin som också ville vara med på kort!



Sötnosarna!! Tagen 30 maj 2011


Shopping!!

Tänkte lägga ut lite bilder på det jag har shoppat på det sistonde :)



3 bikinisar från hm



Ytterligare en bikini (a) och ett skärp



Ett orange och ett svart linne från hm



En skön slit och släng klänning från hm



Långklänning från Gina Tricot



Sött linne från Hm





Måndag

Idag ska jag träffa Cassandra och barnen, det ska bli supermys! Vi ska åka till skansen så att Josefin får kolla lite på djur :) Ska snart gå mot bussen så ska vi först gå en sväng på stan och sen bege oss mot Skansen!

Jag vet att jag hade lovat bilder osv men utav privata skäl vill jag ej visa några bilder från skrattstock, men IDAG ska ni får se massa fina sommarbilder på b.la. barnen och mig och Cassandra :)

Ha en bra solig måndag! Puss!





Så här ser jag ut idag! Kör på långklänning och utsläppt hår..

Skrattstock

Nu ska jag alldeles strax åka iväg på skrattstock med elin! Gick och la mig vid 3 och klev upp 7,30, så e inte så pigg ;) Men vi hade as kul som vanligt :D Men nu har jag bråttom, bussen går 09,31.. Så måste snart springa.. Men vi hörs senare, utlovar en bildbomb på dagen som gått :) Ha en bra lördag min vänner! :)

Utgång!

Nu ska jag och min pärla Elin dra ut och dansa lite, vi skulle vara nyktra, men nu har vi svept en mousserande flaska ;) OOOUUPS!

Efter att vi hade handlat allt idag hann jag inte hem igen.. Så fick åka direkt till jobbet, därav den dåliga uppdateringen! Sorry! Men nu ska vi snart ta bussen, vi hörs imorn !! :) Ha en bra fredagskväll!! :) <3


Fredag!!

Idag är det freeedaaag :D Wohoo! Och nu ska jag, mamma och vårt Norska främmande Jan-Erik åka och handla tills imorn, vi ska ju ha picknick på skrattstock! :) Jag har inte riktigt bestämt mig än om vad jag och elin ska äta och dricka, men bestämmer det på vägen dit :)



Så här ser jag ut nu!


Ändrade planer

Ja, det blev ändrade planer ikväll.. Det blev ingen standup, det gjorde faktiskt inte så mkt! Var som sagt helt sjukt trött, vilket jag är fortfarande!

Ikväll lovar jag att jag ska knäppa kort på mitt lilla "projekt", är inte riktigt helt klar men jag visar ändå.

Just nu håller jag på att kolla på mitt absoluuuuta favorit program för tillfället, nämligen Fyra bröllop! Kollade på gårdagens program också, och shiiiiit vilken otroligt fin klänning hon hade! LOVE!

Blir nog en tidig kväll i kväll också, så skönt att gå och lägga sig i tid! :)

Skör om er <3



HAHA kunde man vart fulare när man var liten eller?! Hoppas att mina barn blir sötare!

Stand up & sommarloooov

Jag inviger mitt sommarlov med att gå på standup med Elin, Helena och Gabbi :) Ska bli superkul! 
Men nu har jag nästan precis kommit hem, och ska snart åka igen.. Är grymt trött faktiskt, men får ju sova ut imorn iallafall :D

Efter att vi hade slutat skolan ringde jag min moster Maria och frågade om jag fick hämta min kusin Julia på skolan, eftersom att vi inte hade setts på typ 3 månader känns det som!! Men jag hämtade henne och vi köpte en glass och satte oss på bussen mot polishuset där hon skulle fixa pass. Alltså Julia är 10 år och 145 cm lång, jag är snart 21 och 159 cm lång.. Hon e ju snart lika lång som mig!! Förstår inte varför barn växer så fort!

Men nu ska jag åka till liljeholmen och skratta lite!

Bjuder på en bild på mig och min fina Julia <3



Här är en bild på min klass när vi hade vårt redovisning ;)


Skolan

Sitter just nu i datasalen på skolan.. vi har nyss haft lunch och innan lunchen så hade vi vår första redovisning. Den gick bra, men kunde väl ha gått lite bättre! Men jag tänkte bara kika in här och be om ursäkt för att jag inte uppdaterade igår som jag hade lovat, men jag la mig i sängen klockan 8 och orkade inte att lyfta ett finger! Men ikväll så ;) jag lovar!!

Men nu ska vi bege oss ner mot Rålis för att hinna sola lite på den sista halv timmen av rasten, sen ska vi ha vår andra redovsining ute i gräset :) Härligt!

Vi hörs lite senare snyggisar! Puss!


Torsdag

Hej mina vänner! Nu ska jag strax gå mot bussen som tar mig mot skolan och den s.k. "skolavslutningen"! Först har vi 2 redovisningar var sen ska vi ha picknick i rålis :) Ska bli mys! Sen efter det ska jag och marie hitta på ngt! :) Och ikväll är det stand up med Elin, Helena och Gabbi som gäller :D

Dagen till ära har jag på mig en svart långklänning ;D





Puss!!


Nutrilett

Nu är jag äntligen hemma efter jobbet igen! Sjukt jobbigt det var att kliva upp imorse vid 5,50.. Det gick jätte bra på jobbet, var väldigt trött bara och det vart väldigt stressigt eftersom att jag ville hinna med alla mina uppgifter innan jag gick :) Efter det handlade jag lite nutrilett och naturdiet, så nu blir det endast 5 stycken sådana varje dag och typ minst 5 liter vatten! Jag ska prova och se om och hur länge min kropp klarar av detta! Gör ett undantag på lördag då det är skrattstock!

Sen jag kom hem har jag bara fixat lite med den sista tvätten och jag ska snart börja städa det sista i mitt rum, sen måste jag även fixa lite med plugget! Det är nämligen så att jag går på sommarlov imorn! Känns grymt skönt att jag har klarat av första delen utav skolan! I augusti börjar vi med B-delen.. sen e det bara till att börja jobba :) Vi ska ses klockan 9 imorn och ha 2 redovisningar, en ute och en inne. Efter det ska vi ha picknick, blir en nutrilett ;) haha! Jag köpte även blommor idag som vi ska ge till Pia, som är vår lärare.

Undra om jag ska åka till Liljeholmen i kväll och kolla lite efter något att ha på Summerburst, som är den 4 juni. Eller ska jag vänta tills imorn efter skolan? Vi får se!

Ikväll kommer jag avslöja vad mitt lilla projekt var med massa bilder! Och sen ska jag visa er vad jag har shoppat dom senaste dagarna! Men ha det bra sålänge! :) Puss!

Nervös!

Nu ska jag åka in mot stan! Bjuder på några bilder på mig :) får se om jag lånar Patriks dator senare och skriver nått inlägg,nnars hörs vi imorn! Imorn jobbar jag 7,45-15,15! Bra med lite pengar :) Ska prova att
mobilblogga också!!








Tisdag!

Ja idag är det tisdag, och jag är ledig :D Så idag ska jag städa, tvätta, fixa med projektet! Sen vid typ 4 ska jag vara inne i stan och ta en fika med Elin innan vi ska iväg till tattueringsstudion :D

Efter det ska jag kanske åka till täby och träffa P! Får se om jag orkar :) Ha en bra dag så länge! Hör av mig innan jag drar, men lite bilder och så :) Puss!


Dagen som gått

Den här dagen har gått upp och ner, verkligen! Haft supermycket att göra på skolan, vad e det för mening att vara 4 i en grupp när det är 1 som gör allt? jaja, det är väl livet antar jag!

Gick iallafall i skolan från 10-16, stannade kvar och pluggade lite extra, duktigt! Sen åkte jag hem och tvättade, hängde upp den torra tvätten, fixade lite mer på mitt projekt som ni får se så snart det e klart :)
Sen lagade jag lite mat, ugnsbakad lax, pressad potatis och skagenröra! Mums! Vardagslyx, det gillar vi! Efter maten har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt, var meningen att jag skulle göra en annan sak.. men så blev det inte! Suprise! Får se om det blir av imorn.. ¨



Dagens middag!

Jag längtar tills imorn klockan 17 när jag ska följa med Elin när hon ska tatuera sig :D Ska bli grymt kuuul :) Sen får vi se vad som händer efter.. Hoppas på fint väder så att man kan sola lite på dagen!

Nu till en helt annan sak, guuud vad jag längtar tills på lördag!! Då är det äntligen skrattstock igen.. Det är en heldags comedyfestival på långholmen, vi kommer sitta där klockan 8 på morgonen för att få en så bra plats som möjligt.. Så har man med sig picknick och massa rosé.. Det blir jag och Elin så länge, sen kommer antagligen Helena och Gabbi :)

Ska bli kul illafall!

Nu sitter jag och pratar med bästa elin, hon e super nervös inför imorn stackarn! Det kommer gå bra gumman, är där och stöttar dig!! <3

Men nu ska jag snart gå och sova lite! Imorn ska jag visa lite shopping tänkte jag! =)
Sov gott finisar, puss!



Jag! Tagen 19 maj

Skolan

Nu är jag på skolan och jobbar skiten ur mig som vanligt! Hatar att ha grupparbete när man själv måste göra allt!
Ska på lunch med Marie nu, vi hörs senare :)

22 maj

Allt jag kan säga att jag har dålig magkänsla, det verkar som att inget kan gå bra! Jag måste verkligen ändra på mig!


En bra helg!

Jag har haft en riktigt mysig helg! Igår hade vi middag hos Natta, jag andrea och Kellan! Vi gjorde hemmagjord pizza, den blev riktigt lyckad! Sen förade vi lite i soffan innan vi åkte in mot stan! Inne i stan mötte vi Elin utanför Laroy, där vi stod i kö i typ 100 år, innan Baby J kom och sa att vakten skulle släppa in oss! Undra hur han kunde känna igen mig?! Lite kul var det iaf :)

Väl där inne dansade vi loss rejält till klockan slog 3! Sen åt vi lite, och väntade på tunnelbanan som skulle gå 03,23.. Tror ni inte att jag missade den?! Så tog taxi hem istället, skönt! Pratade lite med Patrik innan jag somnade sött :)

Idag klev jag upp vid ca 11.30, sen har jag legat ute och solat/sovit på balkonen heeela dagen! Verkligen mysigt..
Ikväll var det meningen att jag och Elin skulle gå på Rix fm festival i Kungsan men vi orkar inte, så det blir en mysig hemmakväll! :)

Imorn ska vi mötas på skolan klockan 10, vi börjar 11,30 men ska göra lite grupparbete innan.. Så blir inte en allt för sen kväll.. Ha en bra söndagskväll!



Mina fina tjejer!! <3 Tagen 21 maj


Lördag.

nu har vi ätit klart och sitter och förar hos Nathalie :) Vi ska till Magenta tror jag! Det ska bli kul att skaka lite rumpa ;) Men men vi hörs imorn igen, lägger upp lite bilder nu på outfiten och hur vi ser ut ikväll ;)



Så här ser jag ut ikväll :)

Hos frugan!

Det blev ändrade planer ikväll, istället för att vara hos mig är vi hos nathalie! Men det e mysigt det med :)
Vi sitter och väntar på pizzan som är i ugnen, mums! Jag uppdaterar senare med lite bilder och berättar vad som händer ikväll! :D

Ha det bra sålänge!! :)


En favorit i repris! Det e vi 3 plus Kellan och Elin! Wihoooo :D

Gårdagen!

Tänkte berätta lite om gårdagen, och även ge er en bildbomb!
Igår var jag som sagt först på kassamöte med följande middag och fest på jobbet, mycket trevligt var det:) Johnny hade skött allt toppen! Det bjöds på supermumsig fläskfilé, potatisgratäng och sallad, och bea men den hatar jag! ;) Sen lite öl, vin, sprit och whiskey! Alla blev lite runda under fötterna innan vi alla tog taxi till grönan, men vi gick aldrig in dit utan vi gick direkt till Josefinas! Där var det riktigt nice, kändes som att man var utomlands!

Vid typ 22,30 tog jag en taxi till Elin på hennes jobb, vi fixade oss och drog till Collage! Där var det ritkigt bra med folk! Vi drack några cider och dansade loss lite! Sen mitt i allt mötte vi upp Sam, så då drog vi med honom till Gaudi(?), där vi dansade loss i typ 3 timmar, ritkigt grymt! Att dansa i platta skor nästan helt nykter is the shit!! Dj:en var grym! Sen tog jag 03,23 tåget hem, pratade lite med patrik sen somnade jag så gott :)

Idag vaknade jag typ vid 12, klev upp oh nu sitter jag här! Ska strax åka till Liljeholmen och handla massa galgar, krokar och en spegel! Håller på med ett litet projekt här hemma! Städade heeela dagen imorn, hade inte ens tid att äta.. Men fint blir det :D

Vi hörs senare :) Hoppas ni hade en lika bra fredag som jag hade!!

Ger er en bildbomb på min fredag nu, alla i miniatyr så ni får klicka på de ni vill se :)

                                      

                                        

                  

Hörs senare!! :)       


Paarty!

Nu ska jag snart bege mig mot jobbet på personalfesten! :) Sen blir det grönan och tillsist ut och dansa med Elin :) wohooo!

Bjuder på en bild på hur jag ser ut! Har ett svart linne med en cool rygg, kjol och kavaj :) Less is more!

Ha en trevlig fredagskväll! Puss




Personalfest!

Ikväll ska jag ju som sagt på personalfest, eller först har vi kassamöte med middag och lite dricka! Sen ska vi dra oss mot grönan och ha lite 5-kamp! Kommer nog bli en hel del skratt kan jag tro. Sen vet jag inte om vi går eller ej, det återstår att se :) Vore kul att kanske prova på nån karusell för första gången i år.

Men innan jag får slappna av och ha kul ikväll måste lite tråkiga saker klämmas in! Jag ska städa heeela lägenheten, som ligger på 138 kvm, så det tar ett tag.. Sen måste jag åka en sväng till liljeholmen och gå på systemet. Ska försöka hålla mig borta ifrån butikerna! Men ELIN jag kan inte lova något ;) (a)

Men jag slänger in lite bilder senare på det jag köpte igår när jag var på stan med Nathalie :)

Hörs senare! Puss!

Ingen rubrik!!

Nu ska jag snart dra in till stan och träffa Nathalie en sväng :) Lite shopping kanske, har sett en till bikini jag måste ha!! Så då har jag 19 st (a) Hehe..
Sen typ vid halv 7 ska jag ta roslagsbanan mot Täby och träffa Patrik :) får se vad vi hittar på, återstår att se!

Idag vid 10 mötte jag 2 utav mina klasskompisar, vi började vandra mot det bibloteket vi skulle göra fältstudier hos! Det gick bra faktiskt, var dock bara jag som fattade själva saken.. Lite jobbigt att jag e den enda svensken så jag får göra att jävla jobb! Så nu har jag 3 arbeten som ska vara klara tills på söndag! KUL..!

Men nu ska jag dra, bjuder på en bild på hur jag ser ut :)
Jag har på mig ett vitt linne från h&m, leggins och Kavaj! Och smycken så klart!





Båda tagna 19 maj 2011

soooolaaa

Jag ligger just nu och solar på balkongen, det tar skit bra!! :) Det gillar vi :)
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, kan berätta mer om min stressiga förmiddag senare :)

Ikväll ska jag träffa P :) ska bli mys!

Ha det bra sålänge :)


Snart fredag!

Hej :)
Nu sitter jag här och försöker att äta frukost
, ska till skolan nu.. Vi ska hälsa på ett bibliotek och göra fältstudier, suuuck! Berättar mer sen :) Ha en bra dag!! :)


Så här ser jag ut idag :)

Båda Tagna 19 maj 2011

Blandat

Heeej igen! Nu har jag precis kommit hem igen :) tänkte berätta lite om mig dag som varit idag :) Jag jobbade ju som sagt till 16,15 och det gick super! 


Jag på jobbet! Tagen 18 maj 2011

Efter jobbet tog jag bussen
in till stan där jag mötte Kellan och Elin, fick se Kellans nya tatuering som hon hade gjort precis! Den var skit snygg :D Sen satte vi oss längst upp i Åhlens och fikade och snackade massa skit :) Väldigt mysigt som vanligt!! :)



Här är mina fina flickor !! <3
Tagen 18 maj 2011

Efter att vi hade sagt hejdå till varandra satte jag mig på fruängen tåget, när jag klev av där mötte frugan mig! :)
Vi gick in på affären och köpte middag, jag åt nudlar och frugan en paj! intressant va ;) Sen satt vi mest bara och kollade på tv, innan jag fick idén att hon skulle fixa mig header, som hon så snällt gjorde! :) Tror att hon tyckte att jag var lite jobbig ;) Jag fick även tid till att busa och mysa lite med lilla mysan!



Här är mysan upp och ner! Tagen 18 maj 2011

Igår på dagen fick jag och mamma för oss att vi ville inreda vår ena balkong lite fint! Så vi traskade iväg och handlade lite smått för 1700(!):- Vi fick med oss lite allt möjligt.. Det enda som fattas nu är lite fina gröna växter och massa färska kryddor som vi ska plantera :) Så nu när jag kom hem gick jag ut och knäppte lite bilder på balkongen, tände de flesta ljusen och gjorde lite fint, tror du inte att grannen på balkongen bredvid kommer ut då?! Han lär ju tyckt att jag var normal! Som kommer ut, tänder alla ljus, tar några bilder, släcker och går in igen! HAHA!! Menmen, fick inte till några riktiga bilder, men dom duger väl för tillfället :)

Före:



Efter:





Vet att ett ljus har slocknat på den sista bilden! Haha, det blåste lite! :)

Jaja, nu måste jag skriva lite frågor som vi ska ha med oss imorn på skolan, berättar mer om det imorn innan jag åker :) Sovgott!!

Hos Frugan!

Sitter just nu hos frugan! Skrev nyss ett inlägg men det försvann, irreterande!! Jag ska ta 21,41 bussen hem så skriver ett nytt inlägg när jag kommer hem :)

Har även fått en ny header av min duktiga fruga(nathalie) :) tack <3

Hörs snart!! Puss!


 
Jag älskar dig!
Tagen 30 april


Mot jobbet!

Nu ska jag snart bege mig mot jobbet, men jag är snäll att skriva ett kort litet inlägg först:)

Igår på quizen gick det inget bra!! Jag och personalen på O'learys var i samma lag, men Elias var inte där så det gick åt skogen! 24 poäng, hahah! Dom som vann hade 44! opppsss! Men det var kul ändå :)

Som sagt ska jag till jobbet nu, jobbar 10,30-16,15.. Skön tid :) Efter jobbet ska jag till gymmet och sen ska jag och frugan ha bullfika utan bullar för mig ;)



Bjuder på en bild tagen 18 maj


Hörs senare!!

Quiz

Nu ska jag snart dra iväg på Quiznight, en sorts frågesport som min mamma håller i på O'learys! Så nu ska vi dit, berättar om min kväll senare när jag kommer hem! 

Tack cassandra, du har rätt! Haha menade att bilden är tagen november 2010 såklart!! :) Hörs sen! puss!



 Jag! Tagen 17 maj


Grattis Norge och grattis alla Rebeccor!

Nu sitter jag i soffan och kollar på rachel ray, jätte tråkigt jag vet! Men det finns inte så mycket annat! Jag ska snart bege mig ut på en powerwalk och sen när jag kommer hem igen ska jag ta och laga mig lite mat, typ soppa!
Jag ser att det är fint väder idag, det passar ju eftersom att det där tåget med massa folk går i dag som jag berättade igår! Jag återkommer senare med en dagens outfit bild och lite annat :) Nu börjar vår bästa år! lite bättre iallafall :) Hihi!

Grattis älskade Norge! <3

Och grattis på namnsdagen alla Rebeccor! :)
 

Glömde!!!

JUUUST JA! imorn är det ju även 17e maj, dvs Norges nationaldag och eftersom vi har norskar i släkten och även hus i Norge så e det klart att den ska firas! Vi brukar börja med att gå i det enorma tåg som går från kungsträdgården till skansen. Och på skansen firas det stort!

Jag tycker denna dag e sååå härlig och det e underbart att se att iallafall något land uppskattar sin nationaldag, vilket Sverige inte gör! Så nu hoppas vi på fint väder och ett underbart tåg!

P.s Jag har även namnsdag :D

Bjuder på några bilder så att ni får se hur stort det verkligen är!





En bild



En Rebecca! Tagen i maj 2011


Nya tag!

Så som rubriken lyder är det nu nya tag som gäller! Jag ska kunna vara heeelt nöjd med min kropp när vi åker till Rhodos, tänker inte gå och skämmas!

Hela förra veckan var jag super duktig, men denna helg har gått lite åt skogen.. Så imorn blir det gymmet kan jag lova, och innan frukost ska jag pallra mig ut på en prommenad! :) Sen ska jag börja gå till tunnelbanan varje dag igen, det ger mycket! :)

Nu har jag bara ca 50 dagar kvar på mig för att tappa nått litet kilo, hoppas att det går! eller nej! Det SKA gå!
Jag vill bli nöjd med mig själv till 100 procent igen!

Imorn ska jag också färga håret igen tror jag, börjar få en konstig färg på håret?! Typ grön/röd/grå.. Saknar mitt blonda hår, men jag kan ju inte bli blond längre.. Det suger ju!



Här är en bild på mig och frugan! Saknar det där håret!
Tagen 20 nov 2011

Och nu till en helt annan sak, FAN vad jag saknar sommaren! Det ska bli såååå skönt och denna sommar ska bli den bästa sommaren ever! Så säger man varje år...

Imornkväll ska jag nog gå på quizen som mamma håller i på O'learys klockan 18,30.! Ska se till att ro hem det där presentkortet på 300 kronor ;)

Förresten! Kul att så många har tittat in! Hoppas att ni stannar, säg gärna till om ni vill att jag ska skriva om något speciellt :)




HAHA, hur många får man plats på en moped?!


Jaja, detta blev att litet bland inlägg! Ni får sova så gott, det ska iallafall göra! Ska bara hänga upp den roliga tvätten först.... Godnatt!!





Besviken...

Snart ger jag upp.. Det verkar inte vara meningen att det ska gå bra för mig!
 Hoppet som jag hade om detta börjar sakta tyna bort <3




En helt okej dag

Idag har jag haft en helt okej dag, det började med skolan som gick bra! Sen slutade vi strax efter 3, åkte till stan och mötte Elin en sväng... Letade efter något att ha på mig, men jag hittade såklart inget :( Eller jo! En kjol och ett nagellack :) Men inget tills på fredag! Nu kom jag nästan precis hem, ska nog laga lite mat snart.. Blir min supergoda baconsås med pasta, kanske lägger ut recept senare.. :)

Får se var som händer ikväll :) hörs sen!



En Rebecca! Tagen i april 2011

Godmorgon godmorgon :)

Hej :)

Nu har jag nyss vaknat, skulle lugnt kunna sova vidare, e super trött! Det tog typ 3 år för mig att somna igår kväll..
Idag börjar jag som sagt skolan klockan 13,00, men tror att jag ska åka till stan en sväng innan! Avbeställde skorna jag visade igår så jag ska kolla på något annat idag. Vi har personalfest på fredag så jag vill ha något snyggt på mig :)
Efter skolans slut, 15,30, ska jag gå från fridhemsplan till liljeholmen.. En liten powerwalk! Sen får vi se vad som händer ikväll! Träffa P eller träna :) Ha en bra dag kära ni!! :)

Haha just ja!! måste berätta om min underbara dröm! Drömde att jag var på bio med några i min släkt, alla på bion pratade hela tiden förutom jag och min kusin + några fler. Så på slutet ville dom dela ut ett pris mellan dom som hade skött sig. Vet ni vad åriset var?! Jo ett presentkort på en resa på 140.000 kronor! Inte helt fel! Önskar att det var på riktigt! Haha jaja , ha en bra dag :)



Bjuder på en bild från öppningen utav stugan i maj 2011


Beställt!



Dessa fina sommarskor beställde jag idag! 299:- på HM's hemsida :) Dom kommer inte förens v 23.. :(

Som alla andra!



Hej! =)

 Så som rubriker lyder har jag nu blivit som alla andra, jag har skaffat mig en blogg. Även fast jag hade lovat mig själv att inte göra det! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men jag kan ju börja med att berätta lite om min helg. :)

Fredag:
I fredags jobbade jag 15-20 i delin på prisxtra, det gick bra som vanligt. Det var ju jag som stängde ;) haha..
Direkt efter det tog jag bussen ner till stureplan där jag väntade på Elin som var seeen, fick vänta i typ 25 min tills jag tillslut tog bussen mot henne och mötte henne vid kungsan ist.. Sen åkte vi till Treat där vi drack några öl och cider. Sen drog vi och hälsade på Sam, var där i typ 10 minuter innan vi gick till Magenta och dansade loss, innan vi gick och hälsade på Patrik. Sen åkte vi hem och sov! En bra dag med bästa Elin! <3

Lördag:
Vaknade runt ett och gick upp och tog det lugnt, klockan 16 åkte jag till Sumpan där jag och Elin skulle jobba på en studentskiva. Det var 3 tjejer som hade en skiva för 176 pers, den kostade 400.000! Vissa har det bra, pappa betalar ;) Temat var smoking för killarna och glitter/glamour för tjejerna :) Har super ont i händerna efter att ha öppnat typ 20 magnumflaskor Rotari!
Vid 24 fick vi sluta, vi fixade oss och drog till vickan och dansade loss hela kvällen, så skönt att gå ut nykter och i platta skor! :) Jag tog 03,23 tåget hem och väntade på att Patrik skulle ringa.. Han ringde vid 4 och vi pratade tills jag somnade :)

Söndag:
Sov ut till ca 12 idag, klev upp och åt.. Pluggade massor och lämnade in uppgiften, hoppas på mvg! Sen fick jag idén att skaffa mig en blogg, och med lite pushning av Nathalie så fixade hon en åt mig, Tack min bästa fruga! <3 Nu har jag precis kollat när Sverige gjorde bort sig i VM.. Men grattis Finland!
Ska nog snart sova, det e skola imorn.. Men börjar inte förens klockan 13,00! SKÖNT! Sen på kvällen kanske jag ska träffa P. Hoppas! Godnatt och Sovgott! Vi hörs imorn! <3



Här är en bild på den fina lokalen i lördags!


En bild på den fina lokalen från studentfesten!


Välkommen till min nya blogg!



K a t e g o r i e r
Allmänt
Säljes

2 0 1 1
Maj
Juni
Juli
Augusti